Adobe Creative Suite 6 Lansmanı


Adobe’nin Photoshop, Illustrator, Fireworks gibi yazılımlarını bir araya getirdiği Creative Suite’in yeni versiyonu olan CS6′yı geçenlerde resmi olarak duyurmuştu.
Türkiye'de 18 mayıs cuma günü Kanyon'da lansmanı yapılacak.Basın bülteni:
ADOBE CREATIVE SUITE 6 TÜM YENİLİKLERİ İLE ARAMIZDA

YARATICILIK, ÖZGÜR OLMAK İSTER!
ADOBE , Adobe Creative Suite ailesinin  en yeni sürümü Adobe CS6 lansmanını Kanyon AVM’de yapıyor. 18 Mayıs Cuma günü gerçekleşecek olan etkinlikte tasarım dünyası, hepinizin hayranlıkla takip ettiği Adobe tasarım uzmanlarıyla “CS6 ve yaratıcılıkta özgür olmak” konseptinde buluşuyor.
Bölgemizin tasarım adına en görkemli aktivitesinde hep beraber CS6'nın inceliklerini keşfederken; hayal gücümüzün sınırlarını zorlayacaksınız. Adobe ve CS hakkındaki tüm yenilikleri, Adobe Evangelistler’i aracığıyla öğrenecek; CS6'nın oluşum sürecini ve Adobe inovasyon süreçlerini göreceksiniz. Bir fikrin oluşumundan, hayata geçmesine kadarki akışta CS6 ile harika bir yolculuğa çıkacaksınız.
Dünyaca ünlü Adobe  Evangelistler’inden tasarım uzmanı ve fotoğrafçı Terry White, ses ve video uzmanı Jason Levine ve web uzmanı Paul Tirani’nin yapacağı canlı demoları izlemek, CS6 programları hakkında daha fazla bilgi edinmek ve sürpriz hediyeler kazanmak için sitemizden kaydınızı hemen yapabilirsiniz:
http://adobe.ly/CS6istanbul
Creative Suite 6, tasarım, web ve video profesyonelleri için çok önemli değişikliklerle karşınızda!
14 CS6 uygulaması ve dört Creative Suite (Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium, Adobe Creative Suite 6 Design Standard, Adobe Creative Suite 6 Production Premium ve Adobe Creative Suite 6 Master Collection) için güçlü yeni sürümler, Adobe’nin yaratıcı pazarlarda devam eden yenilikçiliğini gösteriyor. Tasarımcıların kod yazmadan HTML5 web siteleri oluşturmasını sağlayan yepyeni bir uygulama olan Adobe Muse™ aracı da duyurulan yenilikler arasında yer alıyor. Dünyaca ünlü Evangelistlerin demoları ile birlikte katılımcılar en yeni sürümün yenilikçi özelliklerini yerinde görme ve test etme imkânına sahip olacak.
Kanyon AVM’deki  Cinemaximum fuaye alanındaki etkinlik, 13:30′da kayıt ile başlayacak ve 14:00′den itibaren CS6 demo gösterimleri ile devam edecek. Sürprizlerle dolu lansman, saat 17:30′da sona erecek. Twitter üzerinden de yeniliklere özgü ipuçlarına ulaşmak için #CS6geliyor hastag’ini takip edebilir, Adobe CS6 ile ilgili yaratıcı sorularınızı sorabilirsiniz. Kalifiye soruların sahiplerini sürpriz ödüller bekliyor!

KİMLER KATILMALI?
Adobe Creative Suite 3, 4, 5 veya 5.5 kullanıcıları
Günlük iş akışlarını hızlandırmak isteyen kullanıcılar
En yeni trendler hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kullanıcılar
Dijital görüntü düzenleme, vektör grafiği oluşturma ve sayfa düzeni işlerini hızlandırmak isteyen kullanıcılar
Hızlı bir şekilde yüksek kalitede video oluşturmaya ihtiyaç duyan kullanıcılar
En yeni akıllı telefonlar ve tabletler için cazip etkileşimli içerikler tasarlamak ve dağıtımını yapmak isteyen kullanıcılar.
Ayrıca Creative Suite 6 ve Adobe Creative Cloud hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyen tüm yaratıcı profesyoneller