Eski Akıllı Telefonunuzu “Naked Browser” İle Hayata Döndürün

Eski Akıllı Telefonunuzu “Naked Browser” İle Hayata Döndürün
Tamamen ücretsiz olan Naked Browser, öncelikle yüksek hızıyla takdirinizi toplayacak, üstelik reklamsız, pop up’sız sayfalar arasında çok hızlı geçişler sağlayabiliyorsunuz.
Hemen Hemen her gün yeni bir akıllı telefonun pazara sürülmesi ve gelişen teknoloji ile bundan bir sene önce almış olduğunuz ve belki de taksitleri bile bitmeyen akıllı telefonlar günümüz teknolojisinin çok gerisinde kalıyor. Günümüz akıllı telefon pazarında büyük bir rol oynayan uygulamalar birçok kişi için yeni bir akıllı telefon almak için neden olabiliyor.
Bundan birkaç sene önce aldığınız ve güncel uygulamaları çalıştırmakta zorlanan birkaç senelik Androidtelefonunuzu tekrardan canlandırmaya ve onu hayata döndürmeye ne dersiniz? Eski akıllı telefonunuzda yüklü olan ve ağır çalışan web tarayıcıları eski Android’inizde hızlı çalışmıyorsa ve kitlenmelere sebep oluyorsa akıllı telefonunuzun ilacı: Naked Browser.
Ücretsiz bir uygulama

Tamamen ücretsiz olan Naked Browser, öncelikle yüksek hızıyla takdirinizi toplayacak, üstelik reklamsız, pop up’sız sayfalar arasında çok hızlı geçişler sağlayabiliyorsunuz.
 Webde dolaşırken flashları, pluginleri açıp kapamak elinizde. Menüleri hemen kapanarak sayfanın ekrana tam yayılması sağlanıyor. Sekme desteği, küçük uygulama boyutu gibi avantajları sayesinde kaynakları kısıtlı olan eski cebinize oldukça uygun.
Tarayıcıyı yükledikten sonra direk bir web adresi yazarak kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Web adresini yazarken akıllı algılama sayesinde girmek istediğiniz web adresini tamamlıyor. Yeni bir sekme açmak için ise ekranın sağ üst köşesindeki yeşil “+” simgesine dokunmalısınız. Etkin sekmeyi kapatmak isterseniz, sekmeye bir kez dokunmanız yeterli oluyor.
Internet'te gezerken seçenekler çok çeşitli
Naked Brower, 512MB RAM’li bir akıllı telefonda bile çok sayıda sekmeyi rahatlıkla kullanabilmenizi sağlıyor. Bunun yanında herhangi bir bağlantı kesilmesi durumunda bile sekmelerinizi geri yükleyebiliyorsunuz. Naked Browser, siteleri masaüstü görünümünde açmak, bağlantıları arka planda açmak, resimleri engellemek gibi işlevlere de sahip. Ufak bir karşılaştırma ile anlatmam gerekirse sadece114KB boyutundaki Naked Browser, yaklaşık 50MB’lık mobil Chrome’dan çok daha az yer tutmasına rağmen performans açısından da sizi yarı yolda bırakmayacak.
Uygulama dünyasında büyük önem taşıyan, uygulama boyutu ve fiyatı açısından baktığımızda ise Naked Browser hem ücretsiz oluşu hem de kapladığı yer bakımından gözünüz kapalı indirebileceğiniz ve hiç pişman olmayacağınız bir uygulama.
Eğer siz de eski akıllı telefonunuzu hayata döndürmek ve ona bir şans daha vermek istiyorsanız, Naked Browser Google Play de sizleri bekliyor.