Namo WebEditor 9.0 keygen crack ücretsiz aktivasyon

Namo WebEditor 9.0 keygen crack ücretsiz aktivasyon
  Namo WebEditor profesyoneller için karmaşık web tasarımları basit şablon tabanlı acemi web sitelerinden, web sitenizde oluşturmak, yayımlamak ve yönetmek için all-in-one yazılımı. Çeşitli araçlar ve sihirbazlar web güçlü özellikleri, artı olanakları flash animasyon ücretsiz web barındırma hizmetleri en üst düzeye çıkarmak için tam ikramiye ile her zamankinden daha kolay oluştururken yapmak için dahil edilmiştir.
Eğer HTML ve hala WYSIWYG, iyi görünümlü web siteleri oluşturmak istediğiniz bilmiyorsanız düzenleyiciler gitmek yoludur. Namo Webeditor bunlardan biri ve bu biraz ağır bir Adobe Dreamweaver yatırım istemiyorsanız eğer, aslında oldukça iyi bir seçimdir. Yeni sürüm 9 birkaç dakika önce grup MOTOR tarafından serbest bırakıldı.
Namo WebEditor 9 şimdiye kadar oluşturulmuş ve büyük olasılıkla tek yazılım size web siteleri oluşturmak, düzenlemek, yayınlamak ve yönetmek için ihtiyacınız olacak en komple Web yazma uygulamaları biridir. Entegre geliştirme ortamı üstün siteleri oluşturmak için Web profesyonelleri güçlendirir. Kolay kullanımlı fonksiyonlar başlayanlar yüksek vasıflı Web tasarımcıları içine büyümeye izin.
Ürün özellikleri

* Yeni Kullanıcı Arayüzü - sık kullanılan komutları kolay erişilebilir böylece Namo WebEditor 9 bir şerit menü sağlar. Gerekli komutları bu görevleri tamamlamak için gereken süreyi azaltarak, hızlı bulunabilir, böylece şerit menüsünde, komutları görev göre gruplandırılır.
* Etkili Sunum Özellikleri - Sunu HTML belgeleri içine yapılabilir ve web tarayıcı ¡¯ kullanılarak görüntülenebilir tam ekran özelliği. Mevcut sunum dosyaları (*. Ppt) HTML biçiminde veya resim formu haline dönüştürülebilir. . Sunum modunda, kolayca bir slayt taşımak için bir uzaktan kumanda veya otomatik slayt gösterisi özelliğini kullanabilirsiniz
* Planı Sihirbazı Özellik Öğretim - Bir sihirbaz özelliği temel öğretmenlik kolayca planları yapmak için sağlanır. XML bir bilgi Kullanıcılar kullanabilirsiniz WebEditor ¡¯ XML düzenleme kendi ders planı formları oluşturmak için vardır.
* DIV Tag Özellikler - Alanı Bir web sayfası seçilen ve DIV etiketleri ile gruplandırılmış olabilir. Önce, DIV etiketleri HTML kaynak düzenleme penceresinde takılı olabilir, ama şimdi görsel düzenleme penceresinden direkt eklenebilir. İNDİR: http://www10.zippyshare.com/v/84351327/file.html