Splash PRO HD Player 1.10.0 Full Patch

Splash PRO HD Player 1.10.0 Full Patch
Splash PRO EX 1.10.0 Multilingual | 18.8 MB
PC için yeni nesil medya oynatıcı ile tanışın. High Definition film ve kamera kliplerini izleyin. , Resim ² post-processing motor gücünü keşfedin çarpıcı video kalitesi ve benzersiz bir kullanıcı deneyimi yaşatıyor.
Tasarlanmış ve HD için optimize edilmiş!
oynayın ve inanılmaz hızlı, sorunsuz ve sorunlar olmadan High Definition film ve kamera kliplerini tüm dönüştürebilirsiniz.Siz herhangi bir ek codec gerekmez. Karşıdan yükleyin, izlemek, dönüştürmek ve paylaşmak. Yaklaşık bir saniye uygulama ve High Definition video oynatımı başlatmak için alır!
 İNDİR:http://www8.zippyshare.com/v/47957033/file.html 

tarzı ile dönüştürme videoları!
 üstün performans ve şık kullanıcı arabirimi keyfini çıkarın. Sadece popüler formatları, en sevdiğiniz multimedya cihazları, Facebook veya YouTube ™ 'e kolay ve hızlı klipleri ihracat için bir düğmeye basmak. Enerji ve zaman optimize ve donanım hızlandırmalı video PRO EX Splash ile ihraç seçerek. Kaydet



Nihai performansın keyfini çıkarın!
zamandan tasarruf ve güç tüketimini azaltmak için son donanım ivmesi teknolojileri yararlanın. Splash PRO EX NVIDIA ® CUDA ™ ve Intel de dahil olmak üzere tüm son teknolojileri birleştiren ® donanımı ile Quick Sync Video daha ihracat sürecini ilerletme hızlandırılmış video kod çözmeye!
Resim - sadece çarpıcı görüntü kalitesi
Gelişmiş resim post-işleme motoru, teslim çarpıcı video kalitesi. Düzgün hareket, keskin detaylar ve canlı renkler keyfini, daha önce hiç olmadığı gibi standart ve yüksek tanımlı videoları izleyin. Şimdi Splash PRO EX ücretsiz deneme sürümünü indirin ve farkı görmek için Demo Modu kullanın!
Yüksek kaliteli video ölçekleme.
gelişmiş video önişleme teknolojileri ile videolarınızı dönüştürün. Splash PRO EX yüksek kaliteli ölçekleme düşük veya daha yüksek çözünürlüklerde için orijinal video ihracat her zaman videolarınızı keskin ve temiz tutar. Mükemmel bir performans sağlamak için CPU çekirdekli için teknolojiyi optimize edilmiştir.
HD video kamera klipleri için en iyi oyuncusu!
AVCHD ™ formatı destekler. Splash PRO EX ve state-of-the-art resim ile High Definition kalitesinde yeniden keşfet! teknoloji! Asla Motion ile eskisi gibi pürüzsüz 20/24/25/30p klipleri izle? teknolojisi. HD Video Kamera etkileşimli menüler ile AVCHD ™ video kameradan doğrudan kliplere göz atın.
Ultra duyarlı, şık ve yenilikçi Kullanıcı Arabirimi.
Splash kompakt, şık, kullanıcı dostu ve inanılmaz hızlı! Akıllı Seek Discover, gelişmiş video oynatımı etkilenmeden belirli film sahneleri bulmak için tasarlanmış mod aramak. Splash video dosyalarını oynatma için en iyi kullanıcı deneyimi sağlar. Multimedya uygun şekilde zevk için tasarlanmıştır.
EkoMod - enerji tasarrufu
Yeşil düşünün! Enerjiden tasarruf, tasarruf ve piller daha uzun izleme keyfini çıkarın. EkoMod akıllı güç yönetimi, mobil bilgisayarınızın güç tüketimini azaltmak için tasarlanmıştır. Dizüstü / netbook pil% 40 daha uzun video oynatma kadar keyfini çıkarın. EkoMod ile, pil güç tüketimi izlemek seviyesi ve daha takabilirsiniz.
Mirillis Codec sunuyor.
Ultra hızlı ses ve çok çekirdekli işlemci ve grafik kartı donanım hızlandırmasını (GPU) için tasarlanmış video kod çözücüleri. , Optimize düşük güç tüketimi teknolojileri seç mobil bilgisayarınızın pil, para ve çevreyi kurtarmak. Artık en kaliteli videoları oynatmak için herhangi bir ek codec gerekmez!
PRO EX 1.10.0 Splash değişiklikler
- hızlandırılmış donanım ihraç sırasında Geliştirilmiş görüntü kalitesi / keskinlik
- video çözme özellikli
- GPU hızlandırmalı Motion Geliştirilmiş görüntü netliği? modu
- HDTV video çıkışı (24p/30p/50p) Destek
72/75Hz monitör yenileme hızları için Destek -
- Otomatik devam fonksiyonu için hatırlanacak 200 kadar önceden açılmış dosyalar
-% 100 Sabit ve% 200 pencereli video boyutu