Bingöl Üniversitesi Logo Tasarım Yarışması


Yarışma Teması:
Logo Tasarımı Yarışması
Yarışma Amacı:
Bingöl Üniversitesi’nin ve Bingöl İli’nin kimliğini ön plâna çıkaracak, Bingöl Üniversitesi’ni temsil eden kurum kimliğinde kullanılacak logonun özgün tasarımı yarışmasıdır. Bingöl Üniversitesi’nin kurumsal yapısında kullanılacak, üniversitenin misyon ve

vizyonu ile aynı zamanda Bingöl İli’nin kimliğini de ön plâna çıkaracak, üniversitemizi ulusal ve evrensel alanda temsil edecek yeni ve özgün bir logo tasarımı yapmak.
Yarışma Takvimi:
Yarışma İlan Tarihi : 11 Şubat 2013
Son Başvuru Tarihi : 15 Mart 2013
Seçici Kurul Değerlendirmesi : 2 Nisan/ 22 Nisan 2013
Sonuçların Açıklanması : 24 Nisan 2013
Katılım Koşulları:
Katılım ücretsizdir.
Yarışma, seçici kurul üyeleri ve birinci derecedeki yakınları dışında amatör-profesyonel tüm sanatçılara (Seçici kurul üyeleri ve birinci derecedeki yakınları dışındakitüm öğrencilerimiz ve personelimiz de yarışmaya katılabilir.) açıktır.
Adaylar en fazla üç adet çalışma ile katılabilir.


Tasarımların büyültülüp küçültüldüğünde görselliğinin bozulmayacağı şekilde hazırlanması gerekmektedir. Bu nedenle her tasarım A4 (21 x 29,7cm.) ebadında, beyaz zemin üzerine uzun kenarı 15 cm’yi geçmeyecek şekilde yerleştirilecek, kâğıdın alt kısmında tasarımın küçültülmüş renkli ve siyah-beyaz şekilleri, kısa kenarı 25 mm’den büyük olmayacak şekilde yer alacaktır.


Çalışmalar ayrıca aşağıda belirtilen teslimat adresine CD’ye yüklenmiş Postscript (Freehand, Illustrator, Corel Draw formatında photoshop (.psd) ve 300dpi jpg/gif) olarak teslim edilmelidir.
Katılım Şekli ve Adresi:
Elden yada posta yolu ile gönderilebilir.
Adres: Bingöl Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
Ödüller:
Birincilik Ödülü: 3000 TL
Yarışmayı Düzenleyen Kuruluş:
Bingöl Üniversitesi
İletişim ve Ayrıntılı Bilgi:
Mail: basinyayin@bingol.edu.tr
Web: www.bingol.edu.tr
Adres: Bingöl Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü