Tasarım ve İllüstrasyon Çalışmalarını 7 Adımda Geliştirmek

Özgün çalışma, gelişmekte sanatçılar için çaba şeydir. Kesinlikle biz birden fazla kaynaktan esinlenerek konum, ama sonuçta bizim işin sonucunu belirleyen etkisi, keşif, tutku, ve sürecin bizim sentezi var. Orijinal sınırları içine ileriye götürmek için çalışmalarını atabileceğiniz bazı adımlar şunlardır.
Ne orijinal düşünce veya fikir kombinasyonu sonraki proje üzerinde birlikte getirebilir.Sanatçıların Her tür özgün kavramları ihtiyacı var. Ne fikir ifade çalışıyorsunuz?Kendinizi tarzı sarılı kadar elde bulursanız, o zaman sözlü yazılı veya kabaca çizimi deneyin.
Sanat süreci beni görüntüleri seçme araştırma sürecini başlamadan önce özgün çözümler ile gelip saf fikirler keşfetmek sağlar ben gerçekten erken aşamalarında yazma kavramlarını buldum. Bu tasarım sürecinin her aşamasını etkileyebilir. Hızlı çizim de size sahip bu fikirleri keşfetmek sağlar. Sen kısa bir süre içinde bu kavramların çoğu değerlendirebilir.
Bir çalışma illüstratör ya da tasarımcı sık sık müşteri ihtiyaçları ile sunulmaktadır düşünün. Tasarım kısa en kıvılcım olabilir orijinal bu gerçek dünya sorunlarına çözüm. Beyin fırtınası, zihin haritalama, küçük çizimi ve akıcı benzersiz çözümlere ulaşmak için kavramlar yakalamak için herhangi bir diğer hızlı bir şekilde deneyin.
Makalede Tasarım Sürecinde Eskiz Rolü , biz iyi ol 'kalem ve kağıt bize keşfetmek ve biz hiç Photoshop kadar açmadan önce görsel fikirleri rafine izin verebilirsiniz yollarını aramalıyız. Aşağıdaki görüntü Fabio en öğretici de Photoshop'ta A Cool Vintage Kolaj Tasarım Oluşturma .
Deney ve mutlu kazalar genellikle yeni keşfedilen yönlere götürecek şeyler. Yeni zemine kendinizi zorlamak için deney için durumları ayarlayabilirsiniz. Photoshop'ta belirli bir araç bilmiyorsanız, bunu çekin ve benzersiz bir şey yaptık kadar onunla çalışmak. Eğer tarayıcı hiç kullanmadıysanız, o evin etrafında rasgele dokular bir öğleden sonra tarama geçirmek, ve sonra bir şekilde kullanabilirsiniz. Deneme ve bir sanatçı olarak büyümeye zorunda kişisel projeler bu tür ayarlayın.
Tabii ki, sizin de çalışırken oluyor şeyler açık. Herhangi bir anda beklenmedik bir şey olabilir. Hatta üzerinde çalışıyoruz mevcut proje için yanlış olabilir, ama kafanın içinde uzak bir yerde ilginç rastgele oluşumunu dosya ve daha sonra gelecekte uygulamak için doğru proje için görünebilir.
Eğitimde bir Atom Patlama oluşturma kullanılabilir, Psdtuts + PLUS üyeleri , Fabio ateşli nükleer patlama oluşturmak için nasıl bize gösteriyor. Açıkçası, gerekli olurdu bir şey çok ateşli olanakları ile deneme. O Dijital Sanatlar onun öğretici daha yangın ve patlamalar ile bu deneyler denilen alır fireball'a ve Patlamalar oluşturma .

Öğretici: Bir Atomik Explosion oluştur

Öğretici: fireball'a ve Patlamalar oluşturma
Sanatçılar ve tasarımcılar olarak, biz ilham birçok kaynak var. Biz etkisi tek bir kaynaktan çok güçlü etkilendiği önlemek gerekir. Aslında, etki birden fazla kaynaktan sentezlenmesi çok hareket daha özgün eserler yol açacaktır.
Etkisi bir kaynağı en kötü "kopya" ve en iyi yol "türev eserler." Her ikisi de yukarıda yükselen yönelik çalışmalıdır. Aşağıda basit bir diyagramıdır. Üst ekranda bir öğeyi Alt-sürükleme gibi ilham tek bir kaynaktan, bir örneğini göstermektedir. Aşağıdaki örnek etkisi birden fazla kaynaktan sentezlenmesi çok hareket daha özgün çalışma neden nasıl gösterir. Senin işinizi orijinal çoklu kaynaklardan esinlenerek sırf rağmen düşünmeyin. Bunun yerine, sürekli yeni bir çığır kırmak için çalışıyoruz.
Tipik olan bir sanatçı ilham diğer sanatçılar tarafından kendi büyüme farklı aşamalarında çalışır. Yüzey tarzı daha derin kazmak - onların yaklaşımı, teknikleri, ve daha fazlası: Bir sanatçı hakkında mümkün olduğunca çok şey öğrenmeye çekinmeyin. Ayrıca, bu etkiye işlemek nasıl düşünün. Biz etkileri işleme zaman bizim beceri ve son resmini iyileştirilmesi fikri ile mevcut uygulamalar içine absorbe.
Bir sanatçı yaklaşımları nasıl araştırma böylece daha iyi daha özgün sanat eseri yaratmak için yardımcı olacağını nasıl öğrenme, örneğin sizin yaklaşımı daha kapsamlı olabilir. Gerçekten bir şey bu uygulayabilirsiniz. Bir sanatçı teknik bir tasarım içine 3D elemanları getiriyor nasıl baktığımızda nasıl farklı bir bağlamda bu yaklaşımı kullanmak için size öğretmek olabilir.
Aradım oluşturulan öğretici Dijital Kolaj bir Kamuflaj Kağıt Ceket ben bu yazı için yaptığımız araştırma esinlenilmiştir tekrarı Şekiller ve Esnek Modellerini Kullanma İş Oluştur 6 Teknikleri .
Ben sanatçı Desenleri ve Tekrarı Şekiller hakkında o makaleyi yazarken çalışmak üzerinden yirmi baktı. Tabii ben de bu konularda bazı inşa deneyime sahip. bölümAlanları Blend Kullanım Kamuflaj Teknikleri gerçekten benim hayal yol açtı. Kadar ki yüzden kompozisyon ve arka karışmasına diğer alanlarda öne alanları olan bir ceket bir kavram ile geldi. Kamuflaj doğada bulunabilir ve elbette savaşta kullanılır. Siz de kendi sanat teknikleri bu tür kullanabilirsiniz.
Denilen justin Maller çalışması Genisis (aşağıda gösterilen) prensibi kullanılır, ve büyük olasılıkla oluştururken en büyük etkisi olarak görev özellikle, son tasarım bazı benzerlikleri vardır Kağıt Ceket o büyük tek etkisini saptamak zor olsa da, işi. Eğer işin çeşitli bakarsanız, o zaman sadece sanat sürecine emilir alır, her parça analiz bazı ilgili ilkeleri yıkmak ve kendi benzersiz konsepti bağlamında bu teknikleri uygulamak.
Dijital Kolaj Bir Kamuflaj Kağıt Ceket tasarımı
Öğretici: Dijital Kolaj Bir Kamuflaj Kağıt Ceket

Yapıt: Genisis Justin Maller tarafından
Bizi neyin Bölüm ileri bizim tutkumuz. Şey bizi zorluyor çünkü sanat ve sanat belirli alanlarda ilgi duymaya. Sizin iç sürücü sanat ve tasarım yeni alanlar öğrenmek için sizi itmek olacaktır. Sen bugün en popüler sanatçılar tarafından esinlenerek başlayacak ve hayran sona erebilir Bauhaus gelecek ay sanatçılar. Ya da, tamamen dijital boyama tarafından emilir ve sonra aniden vektör grafikleri keşfetmek olabilir.
Sizin eşsiz sanatsal vizyonu eğitim, tutku, ve deneyim sentezidir. Bu zamanla geliştirmek şey. Sanatçılar iş, deney farklı keşfetmek ve hep birlikte bu bilgiyi çekin.
Öğretici bak Photoshop kullanarak Komple Vexel Görüntü oluşturma Emil tarafından.Açıkçası, o öğrenmesi ve ana Vexel teknikleri esinlenmiştir. O aynı zamanda foto-manipülasyon çalışır, ve büyük olasılıkla çok daha fazla. O sadece 16 yaşında. Bu keşif, bir sanatçı olarak onun gelecekteki büyüme için temel atma olduğunu.
Şimdi bakarsanız Cristiano Siqueira başarılı bir sanatçı var. O gerçekten iyi çizebilirsiniz, vektör grafikleri ile usta, o sürekli de eserinde 3D ​​araçları kullanılarak oldu, ve o Photoshop bu çeşitli unsurları sigortalar. Başlıklı aşağıdaki resimdeki yakından bakarsanız Colombina muhtemelen Illustrator Blend Aracı ile başarılı olsa, Vexel tarzı biraz görürsünüz. Cristiano vexel tarzı illüstrasyon teknikleri hakim ve bilgi ve deneyim onun geniş bir dizi ile karışık. Biz öncelikle bu makalenin başlıklı sitede onu söz Vexel Stil Artwork: İlham .

Öğretici: Photoshop kullanarak Komple Vexel Görüntü oluşturma

Yapıt: Colombina Cristiano Siqueira tarafından
Tüm sanatçılar genellikle birden gelenekleri bazı geleneği takip edecek. Sen büyük ölçüde etkilenmiş olabilir karikatüristler ve bu alanda en iyi eğitimciler bir çizgi film karakteri oluşturma işlemini konuda şiddetle okumak, ya da çok sayıda öğreticiler pratik ve öğrenmek. 3D sanat okula gitmiş ve içte ve dışta Maya eğildi ve olabilir.Senin herhangi bir sanat ilham tarafından arkasında gelenekleri, çoklu disiplinler genellikle bir arada bulunmaktadır.
daha size yaklaşımları ve daha yetenekli iş olacak teknikleri rafine. Bu değil, gerekli kurşun yok özgünlük kendi üzerinde, ancak zanaat yüksek seviyede özgün bir eser oluşturmak mümkün iseniz, başkalarının taklit etmek için zor olacak. Derece berabere birinin durumunu ele alalım. Çizim süresi uygulama tüketmeden taklit etmek zordur hepsi hakim olabilir sayısız gelenek ve teknikleri, en eski sanat formları biridir.
Öğretici olarak Photoshop SOSFactory Stil Maskot Tasarımı , Sergio karakter tasarımı oluştururken yaptığı tüm süreci ayrıntıları. O size süreci rafine yardımcı olacak sayısız ipuçları ortaya koymaktadır. Onun kavramsal yaklaşım, araştırma süreci, eskiz, linework, renklendirme, efekt, son sunum ve daha kapsar. O karakter tasarımları oluşturur nasıl tam bir resim verir. .
Nik Ainley adında bir öğretici olan Mystic Yapımı de onun sürecini kapsayan sitede.Bu bir herkes tarafından kullanılabilir. Sadece bu öğreticiler okumak için zaman bile bir profesyonel sanatçıların bir proje yaklaşımları nasıl daha iyi bir anlayış olacak gibi, o, zaman değer.

Öğretici: Mystic Yapımı
Ben hepimiz ayarlamak ve hedeflere ulaşmak, ancak en bu biraz gözden geçirelim nasıl biliyorum. En Dijital Resim ilgilenen oldum diyelim. Basit bir adım bu öğretici yapmak için bir zaman kenara olacaktır öğrenmek için dijital bir Fantasy Ağacı Sahne Boya iyi bir başlangıç, ama daha fazla bu almak gerekir.
Sen konuyu araştırmak için aşağıdaki hafta zaman çizelgesi olmalıdır. Dijital Resim ustaları kim öğrenin. Sonra orada makaleleri okumak ve onların sanat çalışma. Bunu emilir sonra, kendi işini yaratmak yeni bir hedef belirledi. Küçük belirli adımlarla hedeflerinizi belirleyin, ama aynı zamanda kendi çalışma içine bir araya getirmek için nasıl planlıyoruz.
Zorluklar hedeflerine benzer bir şey, bir şey başarmak için çalışıyoruz, ama onlar biraz farklı. Diyelim ki bir kaç ay için Dijital Resim çalışıyorum diyelim. Kendine bir uçan araba boyama, ya da foto-manipülasyon teknikleri ile fırça becerilerini birleştirerek bir meydan okuma ayarlamak için karar verebilirsiniz. Bir meydan okuma sağlamak için sık sık biraz zor bir şeydir, ve muazzam bir çaba gerektirir, ama yine de elde edilebilir.
Collis gelişmiş metin etkileri hakkında yazıyor devam eden öğretici seride, o metin efektleri ortak konu yaklaşımları ve son görme keskinliği ile çıtayı yükseltiyor. Bu sayede o, bu alanda yaratıcı olmak için kendini meydan vardı. Siz de kendinize benzer bir meydan ayarlayabilirsiniz. Içine abartılı ve nefes yeni bir hayat gibi görünebilir bir konu yaklaşın.
Eğitimde Photoshop Muhteşem Çim Metin Efekti , aslında çim yapılmış görünür yazı oluşturur ve yaşam ile ekran kapalı atlar. Öğretici olarak Photoshop Yangın Etkisi Dramatik Metin , aslında yangın gibi görünen yazı oluşturur.
Photoshop Muhteşem Çim Metin Efekti tasarımı
Öğretici: Photoshop Muhteşem Çim Metin Efekti
Photoshop Yangın Etkisi Dramatik Metin tasarımı
Öğretici: Photoshop Yangın Etkisi Dramatik Metin
Bir noktada sanatçılar mezun onların süreç, ilgi alanları ve deneyim bir devlet onları açmıştır bir noktaya kendini yönünde . Diğerleri çalışmak ve takdir onu, ve kim bilir belki de onlara biraz kapalı losyonları, ama çoğunlukla onlar şeyler, benzersiz gelişmiş süreci yapmanın bir yolu var, ve sürekli yüksek kalitede özgün çalışmalar üretebilir onlar görünebilir . Çalışmada, uygulama ve birden çok başarılı projeler yoluyla elde edilen sabit kazandı beceriler: Genellikle, bu özgünlük muzaffer çabanın sonucudur.
Bu kavram olasılıkla sanat veya tasarım okula özellikle, zaten sizin tahrik edilmiş olacak, ancak birçok genç tasarımcı tek başına gidiyor ve kendi kendine çalışma ve Psdtuts + gibi sitelerden öğreniyoruz. Yani, yüksek kaliteli orijinal sanat eserleri yaratma kavramı zor engel gibi görünebilir, ama ilerici zorlukları ayarlarsanız size hedeflerinize ulaşırsınız. Herhangi bir soru aşağıda olup olmadığını bana bildirin.

Kaynak: design.tutsplus.com

Yorumlar