Binance Yeni Üyelik Alımını Durduruldu! Yerine Ne Kullanabiliriz ?Binance'e alternatif. Kucoin'e Nasıl üye olunur?


Kripto para piyasasında yaşanan gelişmelerden sonra çok sayıda yatırımcının aklına Binance nedir, Binance nasıl kulanır, hesap açma nasıl olur, para yatırma işlemleri nasıl oluyor gibi sorular gelmişti. Bunları araştırırken Binance geçici süreliğine üye alımını durdurdu.Bu duraksama kısa sürecek gibi olmadığı için Binance'e alternatif güvenli kripto para alıp satabileceğimiz borsa arayışına girdik. Kolay kullanımı ve güvenirliği ile Binance'nin rakibi Kucoin bu noktada devreye girdi.


Kucoin'e Nasıl Üye Olunur? 

1)Aşağıda verdiğim linke tıkladığınızda Kucoin'in ana sayfasına yönlendirileceksiniz. Linke tıklayın ve aşağıda verilen sıra ile işlemlere devam edin.


2) Kucoin ana sayfasında sağ üst kısımda bulunan Sing up butonunu tıklayınız.



3)Boş alanları görsel de belirtiğim gibi doldurunuz ve Next butonuna tıkladıktan sonra mail adresinize gönderilmiş olan postada ki linke tıklayın(mail gelmemiş ise spam bölümüne bakınız), link sizi Kucoin hesabınıza yönlendirecektir.

4) Son olarak akıllı telefonunuza Google'nin uygulaması olan Google Authenticator indirin ve size özel doğrulama kodunu okutunuz. Kodu okuttuğunuz da Submit butonun üzerin deki boşluğu doldurmanız için bir numara verecek numarayı girin ve Submit butonuna tıklayın. 


Son olarak hesabınızı oluşturdunuz. Bol kazanç dilerim sizler için. Fakat yeterli araştırma yapmadan sizi etkileyecek miktarda paralar harcamanızı önermem. Denemek ve işi öğrenmek için ufak bir miktar ile başlayıp deneyim kazanmanızı önerebilirim.







Yorumlar